cart 0

Word een Tubble Retailer

Ben jij een gepassioneerde retailer die mee wil doen met de Tubble missie? Wil je samen met ons het genieten van een ontspannen bad overal toegankelijk maken? Klinkt geweldig! We weten dat er genoeg mensen over de hele wereld zijn die graag willen weten dat Tubble bestaat, dus we vinden het niet erg om een helpende hand te bieden.

Voordat we elkaar de hand schudden, laten we elkaar eerst leren kennen:

  • Heb je een fysieke of online winkel?
  • Ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb je een geldig BTW-nummer?
  • Ben je actief in het midden- of hoogsegment?
  • Heb je een website, Facebookpagina en/of Instagram-account die duidelijk laat zien wie je bent en waar je bedrijf om draait?

Ja?

Het lijkt erop dat we een match zijn. Stuur een e-mail naar steven@tubble.com. Vergeet niet om een kleine beschrijving van je winkel, de producten die je verkoopt, en het doel dat je nastreeft toe te voegen.

We kunnen niet wachten om samen te werken!

FAQ

Ja. Dit is echter alleen mogelijk als je ons informatie kunt verstrekken over je nieuwe winkel (foto’s van de winkel, informatie over het assortiment). Als je (nog) geen informatie hebt, vragen we je contact op te nemen wanneer de winkel open is, of wanneer je meer informatie hebt.

Om een nieuwe account aan te vragen dien je 3 maanden te wachten tenzij anders besproken met onze verkoopafdeling.

Prijzen en bestelinformatie wordt alleen gedeeld met Tubble retailers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Get social with @tubble.ams

Neem contact op

Heb je een probleem met je bestelling of product? Elke twijfel of vraag zal zorgvuldig worden overwogen en behandeld. Wij staan ​​elke dag van de week voor u klaar van 9u tot 17u30.