cart 0

Voel je thuis fantastisch…

Vrouw lacht
Vrouw lacht
Vrouw met een bruisbal
Vrouw met een bruisbal
Tubble Aroma Diffuser

Comfortabel

Tubble beoogt zelfliefde, maar met een twist. Wij streven ernaar om jouw guilty pleasure om te zetten in “just pleasure”

KOOP NU
Onze Tubble, winnaar van internationale design prijzen
if design awards 2021
C-IDEA Design Award
APR

Flexibel

Ontspannen in je eigen opblaasbaar bad is nu eindelijk mogelijk dankzij Tubble. Zelfs in een kleine badkamer en dat zonder een kostbare verbouwing.

Een flexibel bad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen urenlang plezier in zullen beleven.

Tubble is met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen slechts 1 minuut opgepompt. Zo geniet je in een mum van tijd van een ontspannen badmoment. Gewoon, in je eigen badkamer. Of in je tuin of op je balkon natuurlijk, want Tubble kan ook zonder problemen buiten neergezet worden. Zelfs een bad meenemen op vakantie is dankzij Tubble eindelijk een optie.
Comfortabel

Een bad van Tubble is gemaakt van extra dik 6-laags PVC en voorzien van een zachte bodem. Daardoor is Tubble zelfs comfortabeler dan een gewoon bad.

Niet alleen ideaal voor op de camping, maar ook bij spierpijn, rugklachten of een zwangerschap geeft Tubble je lichaam die welverdiende ontspanning! En dat alles voor een fractie van de prijs die je voor een ‘hard’ bad kwijt bent. Een bad van Tubble is standaard voorzien van een opblaasbaar hoofdkussen en bekerhouder, zodat je 100% ontspant.

Uitgebadderd? Dankzij het innovatieve afvoersysteem en de meegeleverde afvoerslang loopt het water snel en gelijkmatig uit de Tubble. Hierna kun je het eenvoudig opbergen tot je weer zin hebt in een ontspannen badsessie. Op deze manier is het bad erg makkelijk in gebruik.

Er hangt iets in de lucht...

Onze gestroomlijnde luchtreinigers zijn er om je te helpen.

Air purifier aanzetten
Air-purifier in de woonkamer

Adem schone en frisse lucht in

Onze krachtige luchtreinigers reinigen uw lucht in een mum van tijd. De Tubble® luchtreinigers zijn in staat om 99,97% van alle deeltjes in de lucht te filteren met het True HEPA H13 filter.

Houd de lucht in de gaten via de app en adem moeiteloos gezonde en frisse lucht in.

KOOP NU
Air purifier aanzetten

Wat ze zeggen over onze producten

Reviews 234 Excellent

Duurzaamheid

Trotse sponsor of Justdigit

Lees meer over onze reis naar duurzaamheid.

https://tubble.com/wp-content/uploads/2022/09/Before-be.webp

Before

After

After

Get social with @tubble.ams

Neem contact op

Heb je een probleem met je bestelling of product? Elke twijfel of vraag zal zorgvuldig worden overwogen en behandeld. Wij staan ​​elke dag van de week voor u klaar van 9u tot 17u30.