Tubble flexibel en opblaasbaar bad

Arrow
Arrow
Slider


Flexibel en opblaasbaar bad

Ontspannen in uw eigen ligbad. Dat kan nu ook in kleinere badkamers en zonder dure of ingewikkelde verbouwingen! Met Tubble.

Een flexibel, opblaasbaar bad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen uren plezier in beleven.

Tubble is met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen slechts 2 minuten opgepompt; binnen een mum van tijd geniet u van een ontspannen badmoment.

Gewoon, in uw eigen badkamer. Of in uw tuin of op uw balkon, want Tubble kan ook zonder problemen buiten neergezet worden. Zelfs meenemen op vakantie is een optie.

Het opblaasbare bad is gemaakt van extra dik 6-laags PVC en voorzien van een superzachte bubbelbodem en daardoor zelfs comfortabeler dan een gewoon bad.

Ook ideaal als u spierpijn of rugklachten heeft dus! En dat alles voor een fractie van de prijs die u voor een ‘hard’ bad kwijt bent.

Het opblaasbad is standaard voorzien van een opblaasbaar hoofdkussen en bekerhouder zodat u 100% ontspant, zo lang u wilt.

Uitgebadderd? Dankzij het uitgekiende afvoersysteem en meegeleverde afvoerslang loopt het ligbad snel en gelijkmatig leeg. Hierna kunt u het eenvoudig opbergen. Tot u weer zin heeft in een ontspannen badsessie.

Lees hier de positieve reviews voor Tubble van WANT, Roseshock en Joelix!

Shop

auto playing auto muting video
60 dagen niet goed-geld-terug
 Gratis verzending
 Levertijd in de EU binnen 3 werkdagen
Tubble
visa mastercard ideal paypal klarna
  • 5 out of 5

    (verified owner)

    heb het juist gekregen en het staat nu op mijn teras lang gezocht naar iets voor op mijn teras als het warm is en ik kan zonne heb ik nu iets om mij af te koelen heerlijk had al eens zo iets bestelt bij bol com maar was made thailand en was niet zo stevig hoop dat deze lang mee gaat grtj

  • 5 out of 5

    Vlotte levering, heerlijk bad, de snoer voor op te blazen mocht wel iets langer zijn.
    Een goede aankoop.