Waarom Tubble?

Tubble usage 10

Eenvoudig op te zetten

De Tubble zet je met de meegeleverde elektrische pomp in slechts één minuut op. Daarna vul je hem zoals je ieder ander bad zou vullen. Je kunt dus in een mum van tijd genieten van een ontspannen badsessie.

Tubble usage 8

Comfortabel

De Tubble is voorzien van een zachte bodem, vergelijkbaar met een yogamatje. Daardoor is hij zelfs comfortabeler dan een gewoon bad. Een hoofdsteun en bekerhouder zijn geïntegreerd in het design. Voor 100% ontspanning, zo lang je maar wilt.

Tubble usage 9

Past in meeste badkamers

Heb je geen vast ligbad, maar houd je wel van een lekker ontspannen bad? De Tubble is een flexibel en opblaasbaar bad dat in vrijwel iedere badkamer past. Zonder dure of ingewikkelde verbouwing.

De opblaasbare oplossing

Ontspannen in je eigen badkuip.
Dit is nu eindelijk mogelijk, zelfs als je een kleine badkamer hebt.

Bekijk de Tubble [/text_box]

Bathing. Anywhere.

We haasten, moeten deadlines halen en willen fit blijven. We studeren, werken hard en feesten tot diep in de nacht. Af en toe moeten we ademhalen, even relaxen. En één ding is zeker: drukke dagen sluiten we het beste af met een warm bad. Met een opblaas ligbad van Tubble is dat altijd en overal mogelijk. Zelfs in de kleinste badkamers. Of gewoon op je balkon.

Flexibel en opblaasbaar bad

Ontspannen in uw eigen ligbad. Dat kan nu ook in kleinere badkamers en zonder dure of ingewikkelde verbouwingen! Met Tubble. Een flexibel, opblaasbaar bad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen uren plezier in beleven.

Tubble is met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen slechts 2 minuten opgepompt; binnen een mum van tijd geniet u van een ontspannen badmoment.Gewoon, in uw eigen badkamer. Of in uw tuin of op uw balkon, want Tubble kan ook zonder problemen buiten neergezet worden. Zelfs meenemen op vakantie is een optie.

Het opblaasbare bad is gemaakt van extra dik 6-laags PVC en voorzien van een zachte bodem en daardoor zelfs comfortabeler dan een gewoon bad. Ook ideaal voor op de camping. Ook ideaal als u spierpijn of rugklachten heeft of zwanger bent en uw lichaam ontspanning nodig heeft! En dat alles voor een fractie van de prijs die u voor een ‘hard’ bad kwijt bent.

Het opblaasbad is standaard voorzien van een opblaasbaar hoofdkussen en bekerhouder zodat u 100% ontspant, zo lang u wilt. Uitgebadderd? Dankzij het uitgekiende afvoersysteem en meegeleverde afvoerslang loopt het ligbad snel en gelijkmatig leeg. Hierna kunt u het eenvoudig opbergen. Tot u weer zin heeft in een ontspannen badsessie.

 

Als anderen het zeggen, moet het waar zijn