Waarom Tubble?

Eenvoudig op te zetten

De Tubble zet je met de meegeleverde elektrische pomp in slechts één minuut op. Daarna vul je hem zoals je ieder ander bad zou vullen. Je kunt dus in een mum van tijd genieten van een ontspannen badsessie.

Comfortabel

De Tubble is voorzien van een zachte bodem, vergelijkbaar met een yogamatje. Daardoor is hij zelfs comfortabeler dan een gewoon bad. Een hoofdsteun en bekerhouder zijn geïntegreerd in het design. Voor 100% ontspanning, zo lang je maar wilt.

Past in meeste badkamers

Heb je geen vast ligbad, maar houd je wel van een lekker ontspannen bad? De Tubble is een flexibel en opblaasbaar bad dat in vrijwel iedere badkamer past. Zonder dure of ingewikkelde verbouwing.

De opblaasbare oplossing

Ontspannen in je eigen badkuip.
Dit is nu eindelijk mogelijk, zelfs als je een kleine badkamer hebt.

Bekijk de Tubble

Bathing. Anywhere.

We haasten, moeten deadlines halen en willen fit blijven. We studeren, werken hard en feesten tot diep in de nacht. Af en toe moeten we ademhalen, even relaxen. En één ding is zeker: drukke dagen sluiten we het beste af met een warm bad. Met een opblaas ligbad van Tubble is dat altijd en overal mogelijk. Zelfs in de kleinste badkamers. Of gewoon op je balkon.

Als anderen het zeggen, moet het waar zijn